Korad Deminas Yunie

Alla inlägg den 14 februari 2013

Av deminasyunie - 14 februari 2013 19:57

Natten till idag ramlade stackars Yunie ur sängen med ett brak, men hon hoppade snabbt upp igen. Idag är det en sån dag som inte tillhör de bättre dagar  . Hade igår beställt en sjukresa till ortopeden för att äntligen få mina nya hålfotsinlägg och skor   . Taxiresan var beställd till 12:50.. Klockan 12:57 ingen taxi !? Hade en tid 13:30 Ringer resegarantin 13:10   , jippi de skulle skicka en taxi om 8 minuter och klockan tickar på och fortfarand...e yttligare 15 minuter senare   .
Fortfarande ingen ny taxi så jag fick ringa till sjukbesöket och säga att jag blir försenad och att jag kommer när jag kommer   ..

Nu börjar jag bli både arg och helt vansinnig eftersom jag väntat på det här sen november   . Jag ringer för 3:e gången till resegarantin och typ när taxin kommer så lyckas Yunie smita   när jag ska hämta väskan som jag naturligtvis glömde när jag slängt in Yunie efter hundjakten. Tack och lov hade hon vett att förstå att matte ville med sin taxi    som jag väntat på och jag kom väl dit 1 timme senare än vad jag tänkt så det blev ju inte mycket till återbesök    eftersom ortopeden skulle iväg men tog sig tid iallafall.


Är det någon som vill byta dag med mig idag? Jo, jag älskar Yunie fortfarande men taxi ligger inte lika högt upp på den listan. Hoppas ni haft en bättre Alla Hjärtans Dag än vad jag har, KRAM!

Ovido - Quiz & Flashcards