Korad Deminas Yunie

Alla inlägg den 6 maj 2012

Av deminasyunie - 6 maj 2012 23:15

I morse tog jag skogsrundan med Yunie innan vi åkte till landet.Idag var det bestämt att vi skulle ut på landet för att öppna upp för säsongen. Först satt vi i solen ett tag och efter det hjälptes pappa och jag åt att olja landdgången till bryggan. Sothönsen hade åter igen byggt bo dumt nära bryggan. Efter det lät jag Yunie springa lös på tomten. Man ser verkligen hur hon stormtrivs på landet! Man kan ju inte åka ut till landet och inte gå vår sedvanliga promenad till stranden/ångbåtsbryggan vid Roslagens Pärla. Yunie doppade tassarna i havet! Eftersom jag älskar att ta fotografier vid havet hade jag med mig kameran upp dit och det blev några riktigt fina bilder där man ser att Yunie njuter! 

 

   

    

Pappa och mamma hade tänkt att åka upp och möta mig med bilen men jag går fort nu förtiden så lagom till de skulle köra ut från tomten så var jag tillbaka. Vad med vitsippor det var längst vägen, hade tänkt att ta bild på Yunie bland vitsipporna men hittade inget direkt bra fotoläge längst vägen, lite synd men det finns ju vitsippor hemma också. Jo, inte behöver jag lära Yunie sitta på stenar heller det gör hon automatiskt. dock inte när det är kallt!


Vi firade även pappas födelsedag med att grilla kotletter med kokt potatis och till efterätt blev det glass med hallon och kladdkaka. Har även pratat med kennelmamma Helena också.

Ovido - Quiz & Flashcards