Korad Deminas Yunie

Alla inlägg den 13 maj 2012

Av deminasyunie - 13 maj 2012 21:51

Hela dagen har det varit strålande sol    och i morse la jag ett riktigt spår    till Yunie i skogen på 450 steg ungefär vid 7:30 tiden på morgonen men hade tänkt gå det innan det blev så varmt och sen skulle jag iväg till kennelmamma Helena för att passa valparna och hundarna i finhuset. Så det blev inte av att jag gick spåret med Yunie förrän nästan 12 timmar senare    och man märkte ju på Yunie att hon visste vad hon skulle göra men idag var inte motivationen på topp inte så konstigt när matte inte varit hemma, men hon hittade alla apporter dock med alldeles för många spårkommandon    hon hittade 4 apporter korrekt men 2 sista + spårslutet var absolut inte hennes bästa spår då hon höll på med allt annat möjligt vad hon skulle göra än att spåra   . Men jag tror dagen blev för lång väntan och dessutom alldeles för lite motivation då det varit alldeles för mycket inaktivitet än vad det brukar vara normalt sett. Men hon löste det bra ändå för det blåste i alla fall 8 m/s så jag måste ända berömma henne för att kämpa på friskt i blåsten. Jag har i morse varit ute 2 timmar med Yunie så det gick ju ingen nöd på henne när jag åkte hemifrån men jag hörde hur förtvivlad hon blev när hon förstod att hon inte fick följa med   . Hon ylade! Jag gick även med hundgänget runt vid Enhagen och skogen.


I alla fall åkte jag vid 11:30 till Helena. Kom väl hem runt 17:15. Jag har turats om att sitta hos Dagny med valparna, lagt till dem så att de fick dia., Kelat med Tingeling, Dagny och Tarantella   . Sen tog jag även ut Dagny och Tingeling på varsin kortare promenad. Tingeling satt och njöt med mig i solen en stund ute   . Jag har även klippt klorna på Versace & Verdi , de var så duktiga när jag klippte klorna på dem så fick jag pussar hela tiden !


Sen satt jag flera gånger med Dagny och la till valparna så de fick dia. Jag lät även Versace & Verdi springa utanför sin valphage med en mjuk fotboll, de hade verkligen jätteroligt de två tillsammans  . Sen har jag fotograferat hundarna men dock inga porträttbilder! Haft fullt upp hela dagen.        


Däremot hade Yunie gått i kiss strejk när jag inte var hemma    och inte förrän jag kom hem så lättade hon på blåsan. Hon visste mycket väl var jag varit när jag kom hem då hon luktade väldigt mycket på mig och blev överlycklig att ordningen var återställd igen!

Ovido - Quiz & Flashcards